sreda, 29. februar 2012

Poceni na otok Pag

Pag je zadnje čase med cenejšimi destinacijami na Hrvaškem. Pag je prav poseben otok in tudi otok katerega ime se od vseh hrvaških otokov največkrat vpiše v iskalnike. Torej zaradi tega tudi potreba, da se otok Pag optimizira za iskanje. Zdaj pa zares še nekaj besed o otoku. Otok Pag premore zagotove najlepše plaže na Jadranu in najbolj priljubljeno zbirališče mladih. Na otoku pozimi precej piha zato tudi temu primerno rastje in celotna podoba otoka.

Pag ima precej apartmajev, kampov in hotelov. Med bolj znanima kampoma sta kamp Šimuni in Straško, oba znana po mobilnih hišicah. Na Pagu imate tudi mesto, ki se prav tako imenuje Pag in pa dve mesti z imenom Novalja. Mirnejša in manj obiskana je Stara Novalja, tista bolj živa in oblegana pa je Novalja. Torej, če se odločite z družino na Pag potem v Staro Novaljo, drugače pa kar v Novaljo in na plažo Zrće.

Na Pagu so privatni apartmeji včasih prav poceni, tudi hoteli niso predragi. Cene so na Pagu precej nižje kot v Istri ali na Kvarnerskih otokih. Včasih lahko dobite apartma že za malo več kot deset evrov na dan po osebi. Priporočamo tudi branje članke o počitnicah na Pagu, da boste z vsem seznanjeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar